Випускний екзамен 3-ї групи Школи "Інженери Порозуміння" відбувся в Києві

Випускний екзамен 3-ї групи Школи "Інженери Порозуміння" відбувся в Києві

18–21 грудня у Школі ІП відбувся випускний екзамен 3-ї групи.

Екзамен складався із чотирьох частин: письмового тесту, рольової гри, письмової презантації практичних кейсів учасників та заключних індивідуальних співбесід.

Рольові ігри продемонстрували наскільки вільно учасники володіють навичками ННС з використанням інструментів для проведення переговорів, медіації, фасилітації діалогу та спільного прийняття рішень.

У складі екзаменаційної комісії були: Хагіт Ліфшітц, сертифікована тренерка з Ненасильницького спілкування, Карл Плеснер, куратор навчальної програми Школи ІП, сертифікований тренер з Ненасильницького спілкування, спеціаліст з відновного правосуддя, сертифікований тренер з кризових переговорів (Україна-Данія), Олена Ганцяк, голова організації-виконавця проекту в Україні ГО "Простір Гідності" (Україна) та Сінта Депондт, програмна менеджерка ПАКС для Східної Європи та Євразії (Нідерланди).

Протягом усіх чотирьох днів іспиту, психологічну підтримку учасникам надавала психолог проекту Наталя Карпенко.

21 грудня учасникам було оголошено підсумковий результат екзамену, після чого відбулась сесія, присвячена святкуванню, жалкуванню та обговоренню планів на майбутнє.