Представники Інституту Миру Cполучених Штатів Америки відвідали Будинок Школи "Інженери Порозуміння"

Представники Інституту Миру Cполучених Штатів Америки відвідали Будинок Школи "Інженери Порозуміння"

17 жовтня 2018 року Будинок проекту Школа "Інженери Порозуміння" відвідав старший радник Інституту Миру Сполучених Штатів Америки з питань застосування трансформацій конфлікту (фокус – Україна, Росія) містер Чарльза Норт (Сharles North) та координатор з питань дослідження релігійного ландшафту України міс Леслі Мінней (Leslie Minney).

Аналізуючи ситуацію в Україні, містер Норт звернув увагу на діяльність Інженерів Порозуміння, і виявив бажання не лише зустрітись із представниками організації "Простір Гідності", учасниками та випускників програми, але й на власні очі побачити простір, в якому відбуваються трансформації.

Учасники та випускники проекту Школа "Інженери Порозуміння" мали можливість поділитися досвідом з американськими гостями та обговорити напрямки можливої співпраці в невимушеній дружній атмосфері. На завершення свого візиту містер Норт та міс Леслі висловили переконання про успішне закладення підвалин майбутньої плідної співпраці з Інженерами Порозуміння.

Інститут Миру США (USIP) є американською федеральною установою, якій доручено сприяти трансформації, вирішення та запобігання конфліктів у світі. Інститут забезпечує дослідження, аналіз і навчання у питаннях дипломатії, медіації та інших інструментів й технік з миробудівництва.

Офіційний сайт: Інститут Миру Сполучених Штатів Америки