Спільна зустріч Спільноти Школи "Інженери Порозуміння"

Спільна зустріч Спільноти Школи "Інженери Порозуміння"

Спільна зустріч представників усіх груп Школи «Інженери Порозуміння» відбулася у Києві 13-15 грудня. Підтримку надав готель Favor Park Hotel.

Спільнота учасників Школи ІП налічує понад 60 осіб, котрі протягом 2017-2018 років разом та кожен у свій час, проходили шлях усвідомлення Інженерії Порозуміння, засвоюючи інструменти побудови миру.

На цьому шляху кожен з її учасників мав  можливість зануритися у світ Ненасильницького спілкування, відкрити для себе і почати практикувати методології ННС, медіації, фасилітації діалогів, кризових переговорів, проектного менеджменту. Учасники школи у своїх групах спільно перебували у Будинку ІП, ділилися один з одним досвідом радості та жалкування, спільно працювали у практичному періоді та повсякчас підтримували один одного.

Спільна зустріч для багатьох випускників та учасників Проекту стала моментом особистого знайомства із ширшою спільнотою ІП. Учасникам інтенсивного тренінгового курсу із частковою зайнятістю для професіоналів (трек 2) було цінно познайомитися з Інженерами Порозуміння та із групами повної зайнятості (трек 1).

Під час спільної зустрічі учасники усіх груп проекту – Повної зайнятості (випускники груп 1 і 2, учасники групи 3) та учасники групи професіоналів із частковою зайнятістю мали можливість поділитися своїм практичним досвідом, обмінятися новими ідеями та розповісти про подальші плани використання ННС у роботі, а також свою залученість у сфері Інженерії Порозуміння.

На зустрічі було обговорено особливо цінні для Спільноти моменти навчання та практики, висловлено думки та побажання на майбутнє.

На завершення зустрічі, Спільнота висловила вдячність організаторам проекту, міжнародним тренерам, а також всім причетним, хто посприяв втіленню проекту Школа ІП в життя. Серед побажань під час загального обговорення лунали сподівання стосовно можливого продовження проекту, в якому б випускники з радістю робили внесок у стабілізацію процесів, що відбуваються всередині українського суспільства на різних рівнях.

Команда ГО «Простір Гідності» висловлює щиру вдячність за допомогу та сприяння у проведенні заходу готелю Favor Park, який розмістив із комфортом усіх гостей та учасників триденної події.