Торецька міська територіальна громада отримала мобільний автомобіль

Торецька міська територіальна громада отримала мобільний автомобіль

Громадська організація «Український центр Ненасильницького спілкування і примирення «Простір Гідності» продовжує працювати, надаючи допомогу не лише тренінгами та практичною діяльністю у царині миробудування (Інженерія Порозуміння), але й часом ширше.

Під час візиту в Торецьку громаду Бахмутського району Донецької області представники Українського центру Ненасильницького спілкування та примирення «Простір Гідності» стали свідками відданої та ефективної роботи місцевих комунальників під час кризових ситуацій, таких як обстріли, іноді без належного транспорту та спеціального обладнання. Таким чином, було вирішено передати комунальникам Торецької громади Бахмутського району один із Мобільних Хабів Інженерів Порозуміння, який раніше використовувався для відновлення функціонування громад на початку повномасштабного вторгнення в східному напрямку.

Керівник Торецької міської військової адміністрації, Василь Чинчик, підкреслив важливість цієї допомоги в умовах зони бойових дій, наголошуючи, що швидке реагування комунальників може врятувати як життя мешканців, так і інфраструктуру.

Очільниця «Українського центру Ненасильницького спілкування і примирення «Простір Гідності», Олена Ганцяк-Каськів, висловила впевненість у тому, що ця підтримка сприятиме підвищенню ефективності роботи комунальних служб і матиме рятівний вплив.

Більше інформації можна знайти в статті Торецької міської військової адміністрації.