У Школі «Інженери Порозуміння» відбувся випускний екзамен 2 Групи

У Школі «Інженери Порозуміння» відбувся випускний екзамен 2 Групи

20–23 вересня відбувся випускний екзамен 2-ї групи Школи «Інженери Порозуміння».

Він складався із чотирьох частин: письмового тесту, рольової гри, письмової презантації практичних кейсів учасників та заключних індивідуальних співбесід.

Рольові ігри продемонстрували наскільки вільно учасники володіють навичками ННС з використанням інструментів для проведення переговорів, медіації, фасилітації діалогу та спільного прийняття рішень.

Протягом усіх чотирьох днів іспиту психологічну підтримку учасникам надавала психолог проекту Наталя Карпенко.

У складі екзаменаційної комісії були: Хагіт Ліфшітц - сертифікована тренерка з Ненасильницького спілкування, Карл Плеснер -куратор навчальної програми Школи ІП, сертифікований тренер з Ненасильницького спілкування, спеціаліст з відновного правосуддя, сертифікований тренера з кризових переговорів (Україна-Данія), Олена Ганцяк, голова організації-виконавця проекту в Україні ГО "Простір Гідності" (Україна) та Сінта Депондт, програмна менеджерка ПАКС для Східної Європи та Євразії, (Нідерланди)

23 вересня учасникам було оголошено підсумковий результат екзамену, після чого відбулась сесія присвячена святкуванню, жалкуванню та обговоренню планів на майбутнє. У найближчих планах випускна церемонія та вручення дипломів випускникам другої групи, дату якої буде оголошено додатково.