Оновлено склад Ради директорів Cвітового Центру Ненасильницького спілкування

Оновлено склад Ради директорів Cвітового Центру Ненасильницького спілкування

У серпні 2020 року виконавча директорка Світового Центру Ненасильницького спілкування (СNVC) Марія Арпа (Maria Arpa) оголосила про висунення 73 кандидатів до Ради директорів Cвітового Центру Ненасильницького спілкування. Кандидатури на розгляд було подано сертифікованими тренерами Центру.

Цього разу вперше за час існування Центру нових представників Ради директорів обирали понад 300 представників світової спільноти ННС за допомогою спеціально розробленої електронної системи голосування. До впровадження виборчого ноу-хау багато зусиль доклав і Карл Плеснер – міжнародний спеціаліст з відновлення соціальних зв’язків після деструктивних подій, сертифікований тренер з Ненасильницького спілкування (CNVC), лід-тренер і куратор навчальної програми Школи Інженерів Порозуміння. За словами Карла, у заснуванні та впровадженні новаторської системи голосування передусім його мотивувало прагнення зробити процес виборів легким, ефективним, інклюзивним та прозорим.

До розробки системи голосування долучилися й інші колеги Карла із попереднього складу Ради директорів та виконавча директорка Світового Центру Ненасильницького спілкування.

Оновлена Рада директорів Cвітового Центру Ненасильницького спілкування працюватиме тепер у складі 7 членів – сертифікованих ННС тренерів з різних частин земної кулі, а саме:

Ян Карел ван Дорп (Jan Carel van Dorp) з Нідерландів,
Карл Плеснер (Carl Plesner) з Данії,
Амаль Мекуар (Amal Mekouar) з Марокко,
Дана Голанд (Dana Goland) із США,
Фарра Баут-Карліє (Farrah Baut-Carlier) із Люксембургу,
Каня Ліканасудх (Kanya Likanasudh) з Таїланду,
Кірстен Кристенсен (Kirsten Kristensen) з Данії.

«Простір Гідності» і спільнота Інженерів Порозуміння вітають міжнародне співтовариство ННС із цим етапом шляху та щиро бажають оновленій Раді директорів Світового Центру ННС | Center for Nonviolent Communication CNVC віддано послужити поширенню й зміцненню миру у світі!

Довідка: 
CNVC (Cвітовий Центр Ненасильницького спілкування, СЦНС) – всесвітня організація, що підтримує вивчення і поширення Ненасильницького спілкування (NVC – англ, ННС – укр.) і допомагає людям мирно та ефективно вирішувати конфлікти в особистих, організаційних і політичних сферах. Місія Центру полягає у сприянні більш стійким і «життєво необхідним» людським відносинам, заснованим на співпереживанні, у сферах особистих змін, міжособистісних відносин та соціальних систем й структур, таких як бізнес/економіка, освіта, юстиція, охорона здоров'я та миробудівництво. Робота з поширенням і практикуванням ННС ведеться у понад 65 країнах і зростає, назавжди змінюючи життя мільйонів людей у цілому світі.